Mare Liberum

   
 
 

Ho

tel

     
   
    0031(0)725321528    
 
 

  

Egmond aan Zee

Het eindeloze zandstrand van IJmuiden tot Den Helder biedt met 42 km duinen het langste recreatieve duingebied van Nederland. Vanaf Egmond zijn heerlijke strand-/duinwandelingen en fietstochten te maken met op regelmatige afstand de gezellige strandpaviljoens en restaurantjes. Op het strand worden ligbedden en windschermen verhuurd. De boulevard is geheel gerenoveerd, voorzien van mooie banken en verlichting en is overdag en 's avonds een weldadige plaats om te vertoeven.
 

Eten en drinken de hele zomer staan de strandpaviljoens op het strand waar u heerlijk kunt eten met uitzicht op de zee. In het dorp zijn vele (vis-)restaurants, terrassen en cafeetjes. 
 

Winkelen door de vasthoudendheid van de Egmonders aan hun "Derp" is de authentieke karakteristiek van Egmond met zijn visserijverleden volledig in tact gebleven inclusief de uiterst gezellige winkelstraat. Als u een groter winkelgebied zoekt komt u in Alkmaar prima aan uw trekken.
 

Attracties op onze website treft u daar de evenementenkalender en een greep uit de onuitputtelijke hoeveelheid mogelijkheden om erop uit te trekken. Bijvoorbeeld van de bollenvelden tot de wereldberoemde kaasmarkt in Alkmaar en de 17 musea in de kop van Noord-Holland.

 

Voorstraat 66  -  1931 AM Egmond aan Zee  -  E-Mail: info@mareliberum.nl